previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Kā diedzēt? Vienkārša sēklu diedzēšanas pamācība – video

Diedzēt var visdažādākās sēkliņas, pupiņas, riekstus, graudus. Diedzēšanai izvēlos tikai ...
Lasīt tālāk >>

Veselīgi saldā kartupeļa brauniji + video

Līdz šim visgardākie brauniji, kas tapuši manā virtuvē! Vegāniski, nesatur ...
Lasīt tālāk >>

Dabīgie uzņēmumi ar dvēseli – franču bio kosmētika Coslys

Cik skaisti un nozīmīgi būtu parunāt par labajiem darbiem. Par ...
Lasīt tālāk >>

Dabīgie produkti par kuriem Tu vēl iespējams nezināji – iesaka Biotekāri

Ja kādreiz esi ciemojies Biotēkas veikalā, tad arī Tu zini, ...
Lasīt tālāk >>

Kā garšīgi pagatavot tofu

Tas ir bijis mans mūžīgais jautājums - kā ātri un ...
Lasīt tālāk >>

9 produkti, ar kuriem uzsāku pāreju uz dabīgāku dzīvesveidu

Bieži saņemu jautājumu, ar kuriem produktiem uzsākt pārmaiņas uz zaļāku ...
Lasīt tālāk >>

Spāņu tradicionālais ēdiens – patatas bravas

Spāņiem un latviešiem ir vismaz viena ļoti kopīga lieta - ...
Lasīt tālāk >>

Alioli – vegāniskā ķiploku majonēze

Vēlos iepazīstināt jūs ar pāris Spānijas reģiona tradicionālajām receptēm, kuras ...
Lasīt tālāk >>

Augusta/Septembra favorīti

Rudens sākums vienmēr man ir bijis pārmaiņu laiks, jaunu domu, ...
Lasīt tālāk >>