• SKAISTI
  • GARŠĪGI
  • STĀSTI
    • BIOTEKĀRES TESTĒ
Viss ap skaistu un veselīgu dzīvi
  • SKAISTI
  • GARŠĪGI
  • STĀSTI
    • BIOTEKĀRES TESTĒ
Garšīgi 17 Janvāris, 2017

6 veidi kā izmantot mandeļu pienu

« Zaļākie mājas tīrīšanas līdzekļi pasaulē  ||  Iespējams visdabīgākais kosmētikas zīmols – Urtekram »

Vai jebkuru citu augu pienu! Mandeļu un citus augu pienus var liet ne tikai pie kafijas, bet izmantot vēl neskaitāmos veidos un pagatavot brīnišķīgus desertus un sāļos ēdienus!

Čai tēja ar mandeļu pienu

Čai tējas maisījums, piemēram Hampstead Chai zaļā garšvielu tēja

Isola Bio mandeļu piens

Saldinātājs pēc izvēles, piemēram Biona kokosriekstu ziedu nektārs

Tēju aplej ar 90°C karstu ūdeni un ļauj ievilkties 5 minūtes. Pievieno mandeļu pienu un saldinātāju! Bauda uzmundrinošu un līdzsvarojošu enerģijas tēju!

Mandeļu pienā vārītas kvinojas pārslas

1/3 tases Bauck Hof kvinojas pārslas

1 tase Isola Bio mandeļu piena

Sonnentor Ceilonas kanēlis un augļi toppingam

Katliņā uzkarsē mandeļu pienu, pievieno kvinojas pārslas, kārtīgi samaisa un izslēdz uguni. Uzliek vāciņu un ļauj pārslām uzbriest 3 minūtes. Pasniedz putru ar Ceilonas kanēli un mīļākajiem augļiem, piemēram banānu!

LSA-Porridge-_0275’Viltotais kartupeļu’’ jeb puķkāpostu biezenis

1 tējk. YAKSO kokosriekstu eļļas

1 liels sīpols, sakapāts

1 puķkāposts, sadalīts rozetītēs

500 ml nesaldināta Isola Bio mandeļu piena

Himalaju smalkā sāls

Pannā uzkarsē eļļu un apcep sīpolu, aptuveni 4 minūtes. Pievieno puķkāposta rozetītes, mandeļu pienu un gaida, kamēr sāk burbuļot. Samazina uguni un vāra vēl 15 minūtes līdz puķkāposts ir mīksts. Sablendē, pievienojot šķipsniņu sāls. Pasniedz kopā ar karoti ghī sviesta vai kokosriekstu eļļu!

paleomashedcauliflower

No-bake banānu cepumi ar kļavu sīrupu

1 gatavs banāns, saspaidīts ar dakšiņu

½ tases Isola Bio mandeļu piena

½ tase Rapunzel mandeļu muss

¼ tases Rapunzel kļavu sīrupa, grad C

Šķipsna Himalaju smalkā sāls

2½ tases Rapunzel auzu pārslu

Šķipsna Rapunzel Burbonas vaniļas

Katliņā liek banānu, mandeļu pienu, mandeļu muss, kļavu sīrupu un sāli. Lēnām uzkarsē līdz tas sāk viegli burbuļot, nepārtraukti maisot. Turpina karsēt līdz masa kļūst bieza, aptuveni 10 minūtes. Pievieno auzu pārslas un vaniļu, kārtīgi samaisa. Ar karoti uz cepamā papīra veido cepumiņus. Ļauj atdzist. Bauda cepumus!

13454703474_75cb0a250a_bŠokolādes pudiņš

1 gatavs avokado

½ tase nesaldināta Isola Bio mandeļu piena

Saldinātājs pēc izvēles, piemēram Comptoirs stēvija vai Biona dateļu sīrups

½ tases Rapunzel kakao pulvera

Šķipsna Rapunzel Burbonas vaniļas

Katliņā lej mandeļu pienu un saldinātāju, uzkarsē, kamēr saldinātājs izkūst. Atdzēsē. Sablendē avokado mīkstumu ar kakao pulveri, pievieno atdzesēto  mandeļu pienu. Liek ledusskapī atdzesēties un pasniedz!

6a00d8358081ff69e201a511a56d45970cŠokolādes-piparmētru fudžš

1 tases Rapunzel indijas riekstu

¼ tases Rapunzel kļavu sīrupa

¼ tases Rapunzel kokosriekstu eļļas

¼ tases piparmētru lapiņu

2 ēdamk. Isola Bio mandeļu piena

3 ēdamk. Rapunzel kakao pulvera

Bļodā liek indijas riekstus, aplej ar ūdeni un izmērcē vismaz 2 stundas. Izmērcētos riekstus, kokosriekstu eļļu, kļavu sīrupu, piparmētras un mandeļu pienu sablendē. Tekstūrai jābūt ļoti krēmīgai un zīdainai. Pusi no masas lej lēzenā četrstūrveida traukā, kur ieklāts cepamais papīrs un liek saldētavā atdzesēties 15 minūtes. Atlikušajai masai pievieno kakao pulveri un papildus saldinātāju, ja ir vēlēšanās, sablendē un pārlej pāri sastingušajai pirmajai kārtai. Atkal liek saldētavā uz 40 minūtēm. Sagriež gabalos un bauda!

MintChocFudge4

Lai gardi!

Rakstā pieminētos produktus var iegādāties veikalu tīklā “Biotēka” un internetveikalā Bio.lv

paraksts_biobl_Il

« Zaļākie mājas tīrīšanas līdzekļi pasaulē  ||  Iespējams visdabīgākais kosmētikas zīmols – Urtekram »


Nesen publicētie raksti

  • Spirulīna: kas labāks? pulveris, tabletes vai svaigā sula?

    02 Marts, 2023
  • 5 oriģināli veidi kā izmantot riekstu sviestus

    18 Marts, 2022
  • Kraukšķīgs tofu panējumā un kļavu sīrupa mērcē

    20 Janvāris, 2022

Tavas pārdomas par rakstu

Atcelt atbildi

Autore

Ilva Jasmīne Bekmane

Populārākie raksti

  • Kombuchas jeb tējas sēnes recepte
  • Par ābolu etiķi. 5 ieguvumi un veid...
  • Kā garšīgi pagatavot tofu
  • Atsauksme: veicu keratīna procedūru...
  • Kas ir ghī sviests un kā to pagatav...

Kontakti


bioblogs
bioblogs
© 2015-2023 bioblogs.lv | Atbildības atruna
Manage Cookie Consent
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai optimizētu jūsu vietni un mūsu pakalpojumu.
Funkcionalitātei Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Skatīt iestatījumus
{title} {title} {title}