• SKAISTI
  • GARŠĪGI
  • STĀSTI
    • BIOTEKĀRES TESTĒ
Viss ap skaistu un veselīgu dzīvi
  • SKAISTI
  • GARŠĪGI
  • STĀSTI
    • BIOTEKĀRES TESTĒ
Garšīgi 25 Septembris, 2018

Kā garšīgi pagatavot tofu

« 9 produkti, ar kuriem uzsāku pāreju uz dabīgāku dzīvesveidu  ||  Dabīgie produkti par kuriem Tu vēl iespējams nezināji – iesaka Biotekāri »

Tas ir bijis mans mūžīgais jautājums – kā ātri un garšīgi pagatavot tofu bez neskaitāmām sastāvdaļām. Šķiet, ka esmu nonākusi pie liktenīgās receptes. Vai pamēģināsi arī Tu? Tofu atliek vien sagriezt gabaliņos, iemarinēt pāris minūtes un cept brūnu! Pasniedzu to visbiežāk ar salātiem vai kā šoreiz – ar gazpacho tomātu zupu. Recepte zemāk!

 


Kas nepieciešams?

  • 250 g nosusināta tofu
  • 3 ēdamk. Arche Shoyu gaišās sojas mērces
  • Sula no 1/2 laima
  • 1-2 ēdamk. Biona dateļu sīrupa (vai cita saldinātāja)
  • Šķipsna Sonnentor kūpinātas paprikas un čili (ja ir vēlme pēc pikantuma)
  • 1 ēdamk. Cosmoveda kokosriekstu eļļas, bez smaržas – cepšanai

 Kas jādara?

  1. Sajauc kopā visas mērcei nepieciešamās sastāvdaļas – sojas mērci, laima sulu, dateļu sīrupu un garšvielas.
  2. Sagriež tofu kubiņos un sajauc to bļodā ar mērci. Liek ledusskapī uz 15-20 minūtēm iemarinēties, marinēšanās laikā 1 reizi apmaisot.
  3. Uzkarsē pannā kokosriekstu eļļu un cep tofu brūnu – aptuveni 4 minūtes no katras puses – vai kamēr mērce ir iztvaikojusi.

Receptē pieminētās specifiskās sastāvdaļas ir no veikalu tīkla ”Biotēka”, tostarp internetveikala: www.bio.lv

« 9 produkti, ar kuriem uzsāku pāreju uz dabīgāku dzīvesveidu  ||  Dabīgie produkti par kuriem Tu vēl iespējams nezināji – iesaka Biotekāri »


Nesen publicētie raksti

  • Spirulīna: kas labāks? pulveris, tabletes vai svaigā sula?

    02 Marts, 2023
  • 5 oriģināli veidi kā izmantot riekstu sviestus

    18 Marts, 2022
  • Kraukšķīgs tofu panējumā un kļavu sīrupa mērcē

    20 Janvāris, 2022

Tavas pārdomas par rakstu

Atcelt atbildi

Birkas: bioblogs, bioloģiski, čili, cosmoveda, dateļu sīrups, garšīgi, kā pagatavot, Kokosriekstu eļļa, kūpināta paprika, laima sula, recepte, shoyu, sonnentor, tofu

Autore

Ilva Jasmīne Bekmane

Populārākie raksti

  • Kombuchas jeb tējas sēnes recepte
  • Par ābolu etiķi. 5 ieguvumi un veid...
  • Kā garšīgi pagatavot tofu
  • Atsauksme: veicu keratīna procedūru...
  • 7 lietas, kas nepieciešamas, lai sā...

Kontakti


bioblogs
bioblogs
© 2015-2023 bioblogs.lv | Atbildības atruna
Manage Cookie Consent
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai optimizētu jūsu vietni un mūsu pakalpojumu.
Funkcionalitātei Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Skatīt iestatījumus
{title} {title} {title}