• SKAISTI
  • GARŠĪGI
  • STĀSTI
    • BIOTEKĀRES TESTĒ
Viss ap skaistu un veselīgu dzīvi
  • SKAISTI
  • GARŠĪGI
  • STĀSTI
    • BIOTEKĀRES TESTĒ
Garšīgi Janvāris 20, 2022

Kraukšķīgs tofu panējumā un kļavu sīrupa mērcē

« Atradums: Fermentēts probiotiku dzēriens ZOE  ||  5 oriģināli veidi kā izmantot riekstu sviestus »

Tofu ir viens no olbaltumvielām bagātākajiem augu valsts produktiem. Tas pats par sevi ir ar neitrālu un maigu garšu, tādēļ visa māksla slēpjas garšvielās un mērcē, ar ko to pagatavo. Šeit ideja kā gardi pagatavot šo ēdienu!

Nepieciešams:

  • 400 g Biona bio tofu
  • 1 tējk. Clearspring bio tamari
  • 1 ēdk. kukurūzas ciete
  • 1/2 tējk. LIVIN bio paprikas pulvera
  • 1/2 tējk. LIVIN bio ķiploku pulvera
  • 1/4 tases rīvmaizes
  • eļļa cepšanai

Kļavu sīrupa mērce

  • 5-6 ēdamk. Urtekram bio kļavu sīrupa
  • 3/4 tases buljona
  • 3 ēdk. Clearspring bio tamari
  • 2 tējk. sasmalcināta svaiga ķiploka
  • 2 tējk. tomātu mērces
  • 1 tējk. sezama eļļas
  • 2-3 tējk. kukurūzas cietes
  • 1/2 tējk. La Pastora bio asās paprikas vai kajenas piparu pulvera

Pagatavošana:

  1. Nosusina tofu papīra dvieļos.
  2. Sagriež tofu kubiņos un aplej ar sojas mērci. Pievieno tam arī kukurūzas cieti, paprikas pulveri, ķiploku pulveri un samaisa. Beigās pievieno rīvmaizi un kārtīgi sajauc.
  3. Cepšanai izmanto pannu vai air-fryer. Ja cep uz pannas, tad uzkarsē lielāku daudzumu eļļas un cep tofu līdz kraukšķīgs.
  4. Kamēr tofu cepjas, nelielā katliņā liek sezama eļļu un ķiploku, apcep un pievieno turpat katliņā visas atlikušās sastāvdaļas un sajauc. Atļauj visam gatavoties uz lēnas uguns aptuveni 5 minūtes.
  5. Kad tofu un mērce ir gatava, tofu liek lielākā traukā un samaisa ar mērci. Pasniedz ar rīsiem un dārzeņiem!
« Atradums: Fermentēts probiotiku dzēriens ZOE  ||  5 oriģināli veidi kā izmantot riekstu sviestus »


Nesen publicētie raksti

  • 5 oriģināli veidi kā izmantot riekstu sviestus

    Marts 18, 2022
  • Atradums: Fermentēts probiotiku dzēriens ZOE

    Janvāris 20, 2022
  • Ēdiens kā meditācija

    Septembris 24, 2021

Tavas pārdomas par rakstu

Atcelt atbildi

Autore

Ilva Bekmane

Šis blogs ir par ceļu uz dabīgāku dzīvesveidu. Kā arī par maniem meklējumiem un pieredzi, lai veidotu patiesāku un veselīgāku sevi - iekšēji un ārēji. Šeit dalos ar idejām kā paust mīlestību. Pret sevi un Zemi.

Ilva Bekmane

Pieraksties jaunumiem

Pārbaudiet e-pastu vai "surogātpastu" mapi, lai apstiprinātu abonementu iekš Bioblogs.lv

Populārākie raksti

  • Kombuchas jeb tējas sēnes recepte
  • 7 lietas, kas nepieciešamas, lai sāktu g...
  • Kā garšīgi pagatavot tofu
  • Sausā ķermeņa birstēšana – dabīgam detox...
  • Par ābolu etiķi. 5 ieguvumi un veidi kā...

Kontakti

ilva.bekmane@cintamani.lv
bioblogs
bioblogs
Vairāk instagram
© 2015-2021 bioblogs.lv | Atbildības atruna