• SKAISTI
  • GARŠĪGI
  • STĀSTI
    • BIOTEKĀRES TESTĒ
Viss ap skaistu un veselīgu dzīvi
  • SKAISTI
  • GARŠĪGI
  • STĀSTI
    • BIOTEKĀRES TESTĒ
Garšīgi 20 oktobris, 2015

Bezgrēka pica bez miltiem

« Ieteikumi kā nesaslimt saaukstēšanās un gripas sezonā  ||  Atklājam patiesību par palmu eļļu »

Iedevu šo picu pagaršot pārliecinātam tradicionālās picas piekritējam. Ziniet, šī bezgrēka pica viņam garšoja un pat ļoti! Un zinu, ka garšos arī tev!

Kas nepieciešams?

Pamatnei

-1 puķkāposts, sadalīts pavisam mazās rozetītēs

-1 lauku ola (olu var aizvietot ar sojas miltiem)

-50g rīvēta cietā siera (var iztikt arī bez siera)

-šķipsniņa Sonnentor kurkumas, itāļu garšvielu maisījuma un Himalaju sāls

-1 tējk. Rapunzel kokosriekstu eļļas

Toppingam

-1 liels tomāts

-Mozzarellas siers

-Svaigs baziliks

Pagatavošana

1.Cepeškrāsni uzkarsē līdz 220C.

2.Novāra puķkāpostu aptuveni 5-7 minūtes. Nolej ūdeni un atdzesē. Kad puķkāposts atdzisis, sastampā to ar dakšiņu un liek marlē vai virtuves dvielī un izspiež lieko ūdeni. Liekā ūdens izspiešana padarīs puķkāposta konsistenci miltiem līdzīgu.

3.Liek sauso puķkāposta masu bļodā, kur pievieno olu (vai sojas miltus), sarīvētu sieru un garšvielas. Visu kārtīgi sajauc viendabīgā masā

4.Pannā ieklāj cepamo papīru un ietauko ar kokosriekstu eļļu.

5.Iegūto masu liek pannā un ar rokām veido picas pamatnei līdzīgu formu un biezumu. Ja izveidosi plānāku pamatni – tā būs kraukšķīgāka, ja biezāku – tā būs sulīgāka un mīkstāka. Cep apmēram 30 minūtes.

6.Kad pamatne sāk kļūt zeltaina, to izņem no cepeškrāsns, dekorē ar tomātiem, sieru un ar ko vien sirds vēlas (piemēram, šampinjoniem, sīpoliem, olīvām, papriku). Cep vēl 10 minūtes, vai arī – līdz siers izkusis.

7.Griež šķēlēs un bauda bezgrēka picu!

paraksts_biobl_Il

« Ieteikumi kā nesaslimt saaukstēšanās un gripas sezonā  ||  Atklājam patiesību par palmu eļļu »


Nesen publicētie raksti

  • Spirulīna: kas labāks? pulveris, tabletes vai svaigā sula?

    02 Marts, 2023
  • 5 oriģināli veidi kā izmantot riekstu sviestus

    18 Marts, 2022
  • Kraukšķīgs tofu panējumā un kļavu sīrupa mērcē

    20 Janvāris, 2022

Tavas pārdomas par rakstu

Atcelt atbildi

Autore

Ilva Jasmīne Bekmane

Populārākie raksti

  • Kombuchas jeb tējas sēnes recepte
  • Par ābolu etiķi. 5 ieguvumi un veid...
  • Kā garšīgi pagatavot tofu
  • Atsauksme: veicu keratīna procedūru...
  • 7 lietas, kas nepieciešamas, lai sā...

Kontakti


bioblogs
bioblogs
© 2015-2023 bioblogs.lv | Atbildības atruna
Manage Cookie Consent
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai optimizētu jūsu vietni un mūsu pakalpojumu.
Funkcionalitātei Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Skatīt iestatījumus
{title} {title} {title}