• SKAISTI
  • GARŠĪGI
  • STĀSTI
    • BIOTEKĀRES TESTĒ
Viss ap skaistu un veselīgu dzīvi
  • SKAISTI
  • GARŠĪGI
  • STĀSTI
    • BIOTEKĀRES TESTĒ
Garšīgi 22 Novembris, 2018

Vegānisks kūpinātais burkānlasis

« Salīdzinu 9 Antipodes dabīgo lūpu krāsu toņus  ||  Dr. Hauschka sejas ādas kopšanas 28+ dienu tests »

Nesen manā redzeslokā nonāca šī fantastiskā ideja – pagatavot lasi bez laša! Smēlos iedvesmu dažādās receptēs un pielāgoju to savai gaumei, izmantojot garšvielas un sastāvdaļas, kas jau ir manās mājās un viegli pieejamas! Kopā ar tradicionālo vai vegānisko krēmsieru, grauzdētu maizīti, citronu un pipariem garšo f a n t a s t i s k i !

Jāņem vērā, ka burkāns pēc zivs negaršos arī sapņos. Burkānlasis piešķir pavisam oriģinālu pieeju maizīšu pagatavošanai un teicami labi garšo kopā ar smalki sagrieztu sīpoliņu, radot bērnības garšu. Gatavu burkānlasi var uzglabāt ledusskapī līdz 1 nedēļai.


Kas nepieciešams?

  • 2 vidēji burkāni
  • 4 ēdamk. extra virgin olīveļļas
  • 1/2 tējk. Sonnentor kūpinātas paprikas
  • 1/3 tējk. Sonnentor kūpinātā sāls
  • 1/2 sula no laima
  • 1/2 tējk. Arche Tamari mērces

Kas jādara?

  1. Uzkarsē krāsni līdz 160C.
  2. Nomizo burkānu un ar mizojamo nazi to sadala smalkās sloksnītēs. Tās iztvaicē aptuveni 7-10 minūtes.
  3. Iztvaicētos burkānus sajauc ar visām garšvielām, apmaisa un liek cepeškrāsnī 10-15 minūtes.

 

Raksta autore Ilva Jasmīne Bekmane, ilva.jasmine


« Salīdzinu 9 Antipodes dabīgo lūpu krāsu toņus  ||  Dr. Hauschka sejas ādas kopšanas 28+ dienu tests »


Nesen publicētie raksti

  • Spirulīna: kas labāks? pulveris, tabletes vai svaigā sula?

    02 Marts, 2023
  • 5 oriģināli veidi kā izmantot riekstu sviestus

    18 Marts, 2022
  • Kraukšķīgs tofu panējumā un kļavu sīrupa mērcē

    20 Janvāris, 2022

Nesenie komentāri

  1. Atbalsojums: Novembra dabīgie atradumi - BioBlogs.lv

Tavas pārdomas par rakstu

Atcelt atbildi

Autore

Ilva Jasmīne Bekmane

Populārākie raksti

  • Kombuchas jeb tējas sēnes recepte
  • Par ābolu etiķi. 5 ieguvumi un veid...
  • Kā garšīgi pagatavot tofu
  • Atsauksme: veicu keratīna procedūru...
  • 7 lietas, kas nepieciešamas, lai sā...

Kontakti


bioblogs
bioblogs
© 2015-2023 bioblogs.lv | Atbildības atruna
Manage Cookie Consent
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai optimizētu jūsu vietni un mūsu pakalpojumu.
Funkcionalitātei Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Skatīt iestatījumus
{title} {title} {title}