• SKAISTI
  • GARŠĪGI
  • STĀSTI
    • BIOTEKĀRES TESTĒ
Viss ap skaistu un veselīgu dzīvi
  • SKAISTI
  • GARŠĪGI
  • STĀSTI
    • BIOTEKĀRES TESTĒ
Garšīgi 11 Novembris, 2015

Kokosriekstu miltu keksiņi – saldums skaistumam

« “Cosmopolitan Beauty Awards” 2015. gada labākā eko kosmētika  ||  Vegānās bioloģiskās biešu kūciņas »

Esmu atklājusi fantastiskus bioloģiskos kokosriekstu miltus. Tie ir īpaši smalka maluma un ļoti garšīgi. Tos pievienoju pankūkām, mērcēm un pat biezzupām. Tomēr pats gardākais, ko esmu iecinījusi no tiem uzmeistarot –  keksiņus skaistumam. Kādēļ skaistumam? Tādēļ, ka tajos nav ne glutēna, ne piena produktu, ne rafinētā cukura.

Cilvēka gremošanas sistēma ļoti labi šķeļ kokosriekstu produktus, visus pārvēršot tīrā un garšīgā enerģijā nevis krociņā : ) Man tik ļoti patīk dalīties ar bezgrēka našķu receptēm!

8560468323_983861cffb_o

Kas nepieciešams?

(aptuveni 6 keksiņiem)

-3 olas + 1 olu baltums

-2 ēdamk. olīveļļas

-150ml IsolaBio mandeļu piena

-½ tējk. Rapunzel Burbonas vaniļas

-100g Biona kokosriekstu cukura

-150g Cosmoveda kokosriekstu miltu

-75g Rapunzel kakao

-1 tējk. Biovegan cepamā pulvera

-Šķipsna Himalaju sāls

-2 ēdamk. Rapunzel kokosriekstu eļļas (formas ietaukošanai)

-3 ēdamk. Rapunzel kokosriekstu sviesta (glazēšanai)

Kas jādara?

Sakul olas kopā ar pienu un olīveļļu. Atsevišķā bļodā liec visas sausās sastāvdaļas – vaniļu, kokosriekstu cukuru, kokosriekstu miltus, kakao, cepamo pulveri un sāli. Sajauc un iemaisi sausās sastāvdaļas slapjās. Lej masu ietaukotā cepamajā formā. Cep keksiņus 180 grādos 35-40 minūtes. Keksiņu gatavību pārbaudi, iedurot tajos ar koka irbulīti. Ja irbulītis sauss – keksiņi gatavi. Glazēju tos ar istabas temperatūrā pakusušu un sakultu kokosriekstu sviestu.

 

paraksts_biobl_Il

« “Cosmopolitan Beauty Awards” 2015. gada labākā eko kosmētika  ||  Vegānās bioloģiskās biešu kūciņas »


Nesen publicētie raksti

  • Spirulīna: kas labāks? pulveris, tabletes vai svaigā sula?

    02 Marts, 2023
  • 5 oriģināli veidi kā izmantot riekstu sviestus

    18 Marts, 2022
  • Kraukšķīgs tofu panējumā un kļavu sīrupa mērcē

    20 Janvāris, 2022

Tavas pārdomas par rakstu

Atcelt atbildi

Autore

Ilva Jasmīne Bekmane

Populārākie raksti

  • Kombuchas jeb tējas sēnes recepte
  • Par ābolu etiķi. 5 ieguvumi un veid...
  • Kā garšīgi pagatavot tofu
  • Atsauksme: veicu keratīna procedūru...
  • 7 lietas, kas nepieciešamas, lai sā...

Kontakti


bioblogs
bioblogs
© 2015-2023 bioblogs.lv | Atbildības atruna
Manage Cookie Consent
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai optimizētu jūsu vietni un mūsu pakalpojumu.
Funkcionalitātei Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Skatīt iestatījumus
{title} {title} {title}