• SKAISTI
  • GARŠĪGI
  • STĀSTI
    • BIOTEKĀRES TESTĒ
Viss ap skaistu un veselīgu dzīvi
  • SKAISTI
  • GARŠĪGI
  • STĀSTI
    • BIOTEKĀRES TESTĒ
Garšīgi 20 maijs, 2019

Ātrā siera kūka ar ogu mērci

« Dr. Hauschka atradumi: toniki matiem un galvas ādai  ||  Sauļojies droši un dabīgi: mans dabīgo saules aizsarglīdzekļu TOP »

Nāk ciemiņi, nav daudz laika, bet tomēr gribas viņus cienāt ar kaut ko pašgatavotu? Man ir super risinājums. Bauck Hof bioloģiskie maisījumi vienmēr nāk talkā, kad negribu ilgu laiku pavadīt virtuvē, bet vēlos pagatavot kaut ko garšīgu un pietiekoši iespaidīgu. Vēl labāk, ka visus Bauck Hof maisījumus var pagatavot gan veģetārā, gan vegāniskā versijā – atliek vien izvēlēties.

Šoreiz izmēģināju Bauck Hof siera kūkas maisījumu. Iepakojumā nāk divas paciņas – viens maisījums kūkas pamatnei un otrs – kūkas krēmam. Var arī variēt ar kūkas piedevām, piemēram krēmam pievienojot citronu, augļus vai ogas! Šoreiz es nosvinēju ogu sezonas sākumu un pagatavoju kūku ar ogām veģetārā versijā.

Kas nepieciešams?

  • Bauck Hof ātrās bezglutēna siera kūkas maisījums
  • 750 g Ricotta siera (vai cita svaigā siera)
  • 125 g sviesta vai kokosriekstu eļļas
  • Dažādas ogas – svaigais vai saldētas (no saldētām pagatavoju ogu mērci)
  • 3-4 ēdamk. Biona kokosriekstu cukurs

Kas jādara?

  1. Uzkarsē krāsni līdz 200C.
  2. Sajauc pamatnes maisījumu – Izkausē sviestu vai kokosriekstu eļļu un sajauc ar iepakojumā esošo pamatnes maisījumu. Ar rokām ieliek cepamās formas pamatnē (izmantoju 26 cm apaļo formu, bet noteikti var arī mazāku).
  3. Sajauc pildījumu – Ricottas sieru samaisa ar otru iepakojumā esošo pulverveida maisījumu. Saldumam var pievienot vēl mazliet kokosriekstu cukura vai cita saldinātāja. Lej masu pāri pamatnei.
  4. Liek kūku krāsnī uz 50-60 minūtēm.
  5. Atdzesē un pārlej ar pašgatavotu ogu mērci. Ogu mērci pagatavoju, sablendējot ogas ar kokosriekstu cukuru. Gatavs!

« Dr. Hauschka atradumi: toniki matiem un galvas ādai  ||  Sauļojies droši un dabīgi: mans dabīgo saules aizsarglīdzekļu TOP »


Nesen publicētie raksti

  • Spirulīna: kas labāks? pulveris, tabletes vai svaigā sula?

    02 Marts, 2023
  • 5 oriģināli veidi kā izmantot riekstu sviestus

    18 Marts, 2022
  • Kraukšķīgs tofu panējumā un kļavu sīrupa mērcē

    20 Janvāris, 2022

Tavas pārdomas par rakstu

Atcelt atbildi

Birkas: bauckhof, bezglutēna, deserts, recepte, saldais ēdiens, siera kūka, veģetāri

Autore

Ilva Jasmīne Bekmane

Populārākie raksti

  • Kombuchas jeb tējas sēnes recepte
  • Par ābolu etiķi. 5 ieguvumi un veid...
  • Kā garšīgi pagatavot tofu
  • Atsauksme: veicu keratīna procedūru...
  • 7 lietas, kas nepieciešamas, lai sā...

Kontakti


bioblogs
bioblogs
© 2015-2023 bioblogs.lv | Atbildības atruna
Manage Cookie Consent
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai optimizētu jūsu vietni un mūsu pakalpojumu.
Funkcionalitātei Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Skatīt iestatījumus
{title} {title} {title}