• SKAISTI
  • GARŠĪGI
  • STĀSTI
    • BIOTEKĀRES TESTĒ
Viss ap skaistu un veselīgu dzīvi
  • SKAISTI
  • GARŠĪGI
  • STĀSTI
    • BIOTEKĀRES TESTĒ
Garšīgi 25 Novembris, 2019

Vegāniskā tofu ”omlete”

« Zobu kopšana ar dabīgajiem produktiem  ||  Novembra dabīgie atradumi »

Recepte gan vegāniem, gan arī ne-vegāniem. Ja arī Tu ikdienā neatsakies no dzīvnieku izcelsmes produktiem savā uzturā, kādēļ gan nepamēģināt dažādot ierastās brokastu maltītes? ”Tofu” omlete ir olbaltumvielām bagāta brokastu recepte, kura ir pārsteidzoši vienkārši pagatavojama un garšas ziņā pozitīvi pārsteigs arī kaprīzus ēdājus. Receptē ļoti būtiski ir izvēlēties aromātiskus dārzeņus un kvalitatīvas garšvielas, kas piešķirs ”omletei” nepieciešamās garšu notis. Neatņemama receptes sastāvdaļa ir melnā sāls, kas ne vien labvēlīgi stimulē vielmaiņas un gremošanas procesus, bet arī piešķir ”omletei” tipisko olu garšu.

Kas nepieciešams?

  • Bezsmaržas BIO kokosriekstu eļļas cepšanai
  • 1/2 sīpola
  • 1/2 paprikas
  • sauja spinātu
  • 4 šampinjoni
  • sauja ķiršu tomātu
  • 200 g BIO tofu
  • 2 ēdamk. Alce Nero citronu sulas
  • 1/2 tējk. Sonnentor BIO asā karija
  • 1/3 tējk. Sonnentor BIO kurkumas
  • 1/4 tējk. Cosmoveda melnā sāls
Pasniegšanai (pēc izvēles)
  • Grauzdēta maize
  • Dīgsti vai zaļumi
  • Rīvēts vegāniskais siers

Kas jādara?

  1. Pannā uzkarsē kokosriekstu eļļu un apcep smalki sagrieztu sīpolu, papriku, spinātus, šampinjonus un tomātus. Kad dārzeņi apcepušies, pannā pievieno ar rokām sadrupinātu tofu. Visu samaisa un turpina cept 3-4 minūtes, kamēr no tofu ir iztvaikojis ūdens.
  2. Turpat pannā pievieno citronu sulu un visas garšvielas, samaisa un pasautē vēl 1-2 minūtes.
  3. Gatavs! Pēc izvēles pasniedz uz grauzdētas maizes šķēles un papildina ar dažādiem dīgstiem, zaļumiem un uzrīvē vegānisko sieru.

Raksta autore Ilva Jasmīne Bekmane, ilva.jasmine

« Zobu kopšana ar dabīgajiem produktiem  ||  Novembra dabīgie atradumi »


Nesen publicētie raksti

  • Spirulīna: kas labāks? pulveris, tabletes vai svaigā sula?

    02 Marts, 2023
  • 5 oriģināli veidi kā izmantot riekstu sviestus

    18 Marts, 2022
  • Kraukšķīgs tofu panējumā un kļavu sīrupa mērcē

    20 Janvāris, 2022

Tavas pārdomas par rakstu

Atcelt atbildi

Birkas: bez laktozes, bez olām, bioblogs, bioloģiski, dārzeņi, garšīgi, melnā sāls, omlete, recepte, sonnentor, tofu, vegāniski

Autore

Ilva Jasmīne Bekmane

Populārākie raksti

  • Kombuchas jeb tējas sēnes recepte
  • Par ābolu etiķi. 5 ieguvumi un veid...
  • Kā garšīgi pagatavot tofu
  • Atsauksme: veicu keratīna procedūru...
  • 7 lietas, kas nepieciešamas, lai sā...

Kontakti


bioblogs
bioblogs
© 2015-2023 bioblogs.lv | Atbildības atruna
Manage Cookie Consent
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai optimizētu jūsu vietni un mūsu pakalpojumu.
Funkcionalitātei Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Skatīt iestatījumus
{title} {title} {title}