• SKAISTI
  • GARŠĪGI
  • STĀSTI
    • BIOTEKĀRES TESTĒ
Viss ap skaistu un veselīgu dzīvi
  • SKAISTI
  • GARŠĪGI
  • STĀSTI
    • BIOTEKĀRES TESTĒ
Garšīgi 11 maijs, 2021

Kārtainais vegan bezē deserts ar ogām

« Aquafaba vegānisko bezē recepte  ||  Dabīgais atradums: Khadi Ājurvēdiskās eļļas ķermenim »

Šis ir klasisks deserts no Anglijas, kuru sauc arī par Eton Mess. Tas tradicionāli sastāv no 3 pamata sastāvdaļām – bezē, uzputota krēma un ogām. Pagatavoju šo klasisko desertu vegāniskā versijā, aizstājot olu bezē ar aquafaba bezē un putukrējumu ar kokosriekstu krēmu. Knifiņus un trikus par aquafaba bezē pagatavošanu lasi blogā šeit.

Nepieciešams:

  • šķidrums no vienas 400 g Rapunzel turku zirņu bundžas
  • 1 tējk. Raw Health etiķis
  • 80g Rapunzel cukurniedru cukura, samalta līdz pūdercukuram
  • ~200 g dažādu ogu, der arī saldētās + 2 ēdamk. Rapunzel cukurniedru cukura
  • ½ ēdamk. Cosmoveda rožūdens
  • 400g Urtekram kokosriekstu krēma
  • 1/2 paciņas Rapunzel vaniļas cukura

Kā pagatavot?

  1. Bļodā ielej aukstu šķidrumu no turku zirņiem un 1 tējk. ābolu etiķa. Sāk putot ar rokas mikseri. Kad putas kļūst stingras un apgriežot bļodu otrādāk, turās bļodā, sāk pievienot cukuru pa 1 ēdamkarotei. Katru ēdamkaroti ieputojot aptuveni 30 sekundes.
  2. Uzkarsē krāsni līdz 100 grādiem. Uz cepamās plātnes, uz kuras ir izklāts cepamais papīrs, liek aquafaba un izlīdzina. No šī daudzuma sanāks aptuveni 2 lielas plātnes. Cep bezē vismaz 1 stundu un notur izslēgtā krāsnī vēl 1 stundu.
  3. Tikmēr apber ogas ar 2 ēdamk. cukura un rožūdeni. Ļauj ievilkties, kamēr cepas bezē.
  4. Bļodā liek atdzesētu kokosriekstu krēmu un vaniļas cukuru un ar mikseri uzputo. Ja bezē vēl nav gatavs – ieliek krēmu ledusskapī.
  5. Desertu kārto glāzēs. Sadrupina glāzes apakšā bezē, liek ogas, kokosriekstu krēmu un atkārto šo secību līdz glāze ir piepildīta. Dekorē ar ogām un ēd nekavējoties, kamēr bezē vēl kraukšķīgs!

« Aquafaba vegānisko bezē recepte  ||  Dabīgais atradums: Khadi Ājurvēdiskās eļļas ķermenim »


Nesen publicētie raksti

  • Spirulīna: kas labāks? pulveris, tabletes vai svaigā sula?

    02 Marts, 2023
  • 5 oriģināli veidi kā izmantot riekstu sviestus

    18 Marts, 2022
  • Kraukšķīgs tofu panējumā un kļavu sīrupa mērcē

    20 Janvāris, 2022

Nesenie komentāri

  1. Atbalsojums: Aquafaba vegānisko bezē recepte - BioBlogs.lv

Tavas pārdomas par rakstu

Atcelt atbildi

Birkas: aquafaba, bezē, bioloģiski, deserta ideja, deserts, eton mess, kokosriekstu krēms, recepte, urtekram, vegan, vegānisks

Autore

Ilva Jasmīne Bekmane

Populārākie raksti

  • Kombuchas jeb tējas sēnes recepte
  • Par ābolu etiķi. 5 ieguvumi un veid...
  • Kā garšīgi pagatavot tofu
  • Atsauksme: veicu keratīna procedūru...
  • 7 lietas, kas nepieciešamas, lai sā...

Kontakti


bioblogs
bioblogs
© 2015-2023 bioblogs.lv | Atbildības atruna
Manage Cookie Consent
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai optimizētu jūsu vietni un mūsu pakalpojumu.
Funkcionalitātei Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Skatīt iestatījumus
{title} {title} {title}