• SKAISTI
  • GARŠĪGI
  • STĀSTI
    • BIOTEKĀRES TESTĒ
BioBlogs.lv
  • SKAISTI
  • GARŠĪGI
  • STĀSTI
    • BIOTEKĀRES TESTĒ
Garšīgi Februāris 05, 2021

Rožu-pekanriekstu šokolāde

« Dabīgās kosmētikas atradumi: Janvāris  ||  Kā izmantot ēteriskās eļļas, ja mājās nav difūzeris? »

Februāra un Valentīndienas noskaņās sagatavoju īpašu un simbolisku šokolādi. Kakao un rozes tiek uzskatītas par dabas veltēm, kas palīdz atvērt sirdi, harmonizēt un vienlaikus viest gan spēku, gan mīlestību. Tas arī ir jūtams šokolādes garšā – kakao rūgtums un rozes maigums. Šokolāde ir ļoti elementāri pagatavojama un priecē gan acis, gan garšas kārpiņas. Turklāt šokolādi pagatavoju vegānisku, izmantojot viskvalitatīvākās sastāvdaļas, kuras varēju atrast!

Sastāvdaļas

1 tase Zaļās Paciņas kakao sviesta, izkausēta
1 tase Rapunzel maiga kļavu sīrupa (var pievienot arī mazāk, tad šokolāde būs rūgtāka)
1 ēdamk. Cosmoveda rožūdens
Šķipsna sāls
1 tase Rapunzel kakao
Pildījumam
1 tase riekstu (es izmantoju pekanriekstus, bet ļoti gardi būs arī makadāmijas rieksti, valrieksti, lazdu rieksti)
Pēc izvēles šokolādei var pievienot arī makas pulveri, kam piemīt riekstaina garša un kas ir pazīstams kā libido un enerģiju vairojošs līdzeklis; šokolādē lieliski iederēsies arī žāvēti augļi
Dekorēšanai
Sonnentor rožu pumpuru – rožlapiņas

Pagatavošana

  1. Katliņā izkausē kakao sviestu, turpat pievieno kļavu sīrupu, rožūdeni, sāli un kakao. Visu samaisa līdz viendabīgai masai.
  2. Pievieno sasmalcinātus riekstus.
  3. Liek masu lēzenā traukā, kurā ieklāts cepamais papīrs.
  4. Pārkaisa ar rožu ziedlapiņām.
  5. Liek trauku saldētavā uz apm. 1 stundu. Griež gabalos un bauda! Uzglabā ledusskapī.

« Dabīgās kosmētikas atradumi: Janvāris  ||  Kā izmantot ēteriskās eļļas, ja mājās nav difūzeris? »


Nesen publicētie raksti

  • Vegāniskais Lieldienu saldums – aprikožu smalkmaizītes

    Marts 23, 2021
  • Mājās fermentēti kāposti

    Marts 23, 2021
  • bioloģisku dāvanu idejas

    Idejas garšīgām Ziemassvētku dāvanām + KONKURSS

    Novembris 27, 2020

Tavas pārdomas par rakstu

Atcelt atbildi

Birkas:bioblogs, bioloģiska, biotēka, cosmoveda, kakao, kakao veselībai, rapunzel, recepte, rožu, rožūdens, šokolāde, valentīndiena, vegāniskā, veselīgs našķis, zaļā paciņa

Bloga autore

Ilva Bekmane

Ilva Bekmane

Šis blogs ir par ceļu uz dabīgāku dzīvesveidu. Kā arī par maniem meklējumiem un pieredzi, lai veidotu patiesāku un veselīgāku sevi - iekšēji un ārēji. Šeit dalos ar idejām kā paust mīlestību. Pret sevi un Zemi.

Ilva Bekmane

Ja vēlies saņemt jaunumus

Pārbaudiet e-pastu vai "surogātpastu" mapi, lai apstiprinātu abonementu iekš Bioblogs.lv

Rakstu tops

  • 7 lietas, kas nepieciešamas, lai sāktu g...
  • Sausā ķermeņa birstēšana – dabīgam detox...
  • Kā garšīgi pagatavot tofu
  • Mana ekzēma un kas man palīdzēja
  • Par ābolu etiķi. 5 ieguvumi un veidi kā...

Kontakti

ilva@cintamani.lv
bioblogs
bioblogs
Vairāk instagram
© 2015-2021 bioblogs.lv | Atbildības atruna