• SKAISTI
  • GARŠĪGI
  • STĀSTI
    • BIOTEKĀRES TESTĒ
Viss ap skaistu un veselīgu dzīvi
  • SKAISTI
  • GARŠĪGI
  • STĀSTI
    • BIOTEKĀRES TESTĒ
Garšīgi 26 jūlijs, 2017

Kā pagatavot kokosriekstu ”bekonu”?

« Kokosriekstu piena pulvera saldums – barfi  ||  Labākie vasaras jaunumi bio kosmētikas plauktiņā »

Kokosriekstu ‘’bekons’’ ir veģetārs! Kādēļ tāds nosaukums? Jo garša un kraukšķīgā tekstūra atgādina īstu bekonu, kas lieliski papildina svaigos salātus, sviestmaizes, uzkodu mērcītes un dārzeņu ēdienus! Pagatavojams vien 10 minūtēs.

Kas nepieciešams?

2 tases (160 g) Rapunzel nesaldinātu kokosriekstu čipsu

1 ēdamk. Cosmoveda kokosriekstu tauku

2 ēdamk. Arche Tamari fermentētas sojas mērces

1 ēdamk. Rapunzel kļavu sīrups, grad C

Garšvielas

1 tējk. Sonnentor paprikas pulvera

1 tējk. Sonnentor BBQ garšvielu maisījuma

Šķipsna Himalaju jūras sāls un Sonnentor maltu melno piparu

Kas jādara?

Sakarsē krāsni 160C un ieklāj cepamajā traukā cepamo papīru.Turpat uz papīra izklāj visas sastāvdaļas un ar rokām kārtīgi sajauc!

Liec krāsnī, pēc 6 minūtēm apmaisi un turpini cept vēl 5-7 minūtes, kamēr kokosriekstu bekons kļūt kraukšķīgs un brūns. Lūko, lai neapdeg!

Atdzesē un papildini salātus, sviestmaizes, uzkodu mērces un visdažādākos dārzeņu ēdienus! Kokosriekstu bekonu uzglabā istabas temperatūrā aptuveni 1 nedēļu.

Rakstā pieminētos produktus var iegādāties veikalu tīklā “Biotēka” un internetveikalā Bio.lv

« Kokosriekstu piena pulvera saldums – barfi  ||  Labākie vasaras jaunumi bio kosmētikas plauktiņā »


Nesen publicētie raksti

  • Spirulīna: kas labāks? pulveris, tabletes vai svaigā sula?

    02 Marts, 2023
  • 5 oriģināli veidi kā izmantot riekstu sviestus

    18 Marts, 2022
  • Kraukšķīgs tofu panējumā un kļavu sīrupa mērcē

    20 Janvāris, 2022

Tavas pārdomas par rakstu

Atcelt atbildi

Birkas: bekons, bioblogs, bioloģiski, biotēka, cosmoveda, kokosriekstu, pārtika, rapunzel, recepte, veselīgi

Autore

Ilva Jasmīne Bekmane

Populārākie raksti

  • Kombuchas jeb tējas sēnes recepte
  • Par ābolu etiķi. 5 ieguvumi un veid...
  • Kā garšīgi pagatavot tofu
  • Atsauksme: veicu keratīna procedūru...
  • Kas ir ghī sviests un kā to pagatav...

Kontakti


bioblogs
bioblogs
© 2015-2023 bioblogs.lv | Atbildības atruna
Manage Cookie Consent
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai optimizētu jūsu vietni un mūsu pakalpojumu.
Funkcionalitātei Always active
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Manage options Manage services Manage {vendor_count} vendors Read more about these purposes
Skatīt iestatījumus
{title} {title} {title}