Kokosriekstu ‘’bekons’’ ir veģetārs! Kādēļ tāds nosaukums? Jo garša un kraukšķīgā tekstūra atgādina īstu bekonu, kas lieliski papildina svaigos salātus, sviestmaizes, uzkodu mērcītes un dārzeņu ēdienus! Pagatavojams vien 10 minūtēs.
Kas nepieciešams?
2 tases (160 g) Rapunzel nesaldinātu kokosriekstu čipsu
1 ēdamk. Cosmoveda kokosriekstu tauku
2 ēdamk. Arche Tamari fermentētas sojas mērces
1 ēdamk. Rapunzel kļavu sīrups, grad C
Garšvielas
1 tējk. Sonnentor paprikas pulvera
1 tējk. Sonnentor BBQ garšvielu maisījuma
Šķipsna Himalaju jūras sāls un Sonnentor maltu melno piparu
Kas jādara?
Sakarsē krāsni 160C un ieklāj cepamajā traukā cepamo papīru.Turpat uz papīra izklāj visas sastāvdaļas un ar rokām kārtīgi sajauc!
Liec krāsnī, pēc 6 minūtēm apmaisi un turpini cept vēl 5-7 minūtes, kamēr kokosriekstu bekons kļūt kraukšķīgs un brūns. Lūko, lai neapdeg!
Atdzesē un papildini salātus, sviestmaizes, uzkodu mērces un visdažādākos dārzeņu ēdienus! Kokosriekstu bekonu uzglabā istabas temperatūrā aptuveni 1 nedēļu.
Tavas pārdomas par rakstu