• SKAISTI
  • GARŠĪGI
  • STĀSTI
    • BIOTEKĀRES TESTĒ
BioBlogs.lv
  • SKAISTI
  • GARŠĪGI
  • STĀSTI
    • BIOTEKĀRES TESTĒ
Garšīgi Augustss 26, 2017

Ātri pagatavojami žāvēto augļu-riekstu batoniņi ar tumšo šokolādi

« Sausā ķermeņa birstēšana – dabīgam detox un cīņai ar celulītu  ||  Marokas dārgumi – mani pirkumi – 1. daļa »

Viennozīmīgs vasaras favorīts – kraukšķīgi un mutē kūstoši augļu-riekstu batoniņi. Tie nesatur glutēnu un piena produktus. Atslēga šiem batoniņiem ir brūno rīsu sīrups, kas palīdz veidot nepieciešamo konsistenci un piešķir patīkami un medainu garšu. Pavisam ideāli, ja šai receptei izmantosi aktivizētus riekstus, lai tie būtu vieglāki gremošanas sistēmai!

Kas nepieciešams?

2 tases Bauck Hof kraukšķīgās rīsu pārslas

½ tases mīļāko žāvēto augļu, piemēram Rapunzel īstās aprikozes vai banāni, smalki sakapāti

1 tase Rapunzel grauzdetu sēklu maisījums

¼ tases Rapunzel mandeļu, smalki sakapātu

Šķipsna Himalaju rozā sāls

1 tase riekstu sviesta (piemēram Rapunzel zemesriekstu vai mandeļu sviesta, es sajaucu abus kopā)

1 tase Biona brūno rīsu sīrupa

200g Vivani tumšā šokolāde

Kas jādara?

  1. Sagatavo piemērotu trauku ar lēzenu pamatni, ieklāj tajā cepamo papīru un ietauko ar kokosriekstu eļļu.
  2. Bļodā sajauc visas sausās sastāvdaļas (pataupa mazliet mandeļu dekorēšanai).
  3. Mazā katliņā sajauc riekstu sviestu un rīsu sīrupu, lēnām karsē, kamēr masa kļūst silta un to var sajaukt. Šo riekstu-sīrupa masu pārlej sausajām sastāvdaļām un ar rokām vai koka karoti kārtīgi samaisa.
  4. Liek iegūto karamelīgo sēklu masu sagatavotajā traukā un ar rokām izlīdzina. Liek ledusskapī, kamēr sagatavo glazūru.
  5. Izkausē šokolādi un pārlej sēklu pamatnei. Pa virsu uzbirdina mazliet sakapāto mandeļu. Liek ledusskapī uz vismaz 30 minūtēm un tad griež gabalos!

Uzglabā ledusskapī! Katru gabaliņu var atsevišķi ietīt cepamajā papīrā, lai būtu ērti arī paņemt līdzi!

Rakstā pieminētos produktus var iegādāties veikalu tīklā “Biotēka” un internetveikalā Bio.lv

« Sausā ķermeņa birstēšana – dabīgam detox un cīņai ar celulītu  ||  Marokas dārgumi – mani pirkumi – 1. daļa »


Nesen publicētie raksti

  • Vegāniskais Lieldienu saldums – aprikožu smalkmaizītes

    Marts 23, 2021
  • Mājās fermentēti kāposti

    Marts 23, 2021
  • Rožu-pekanriekstu šokolāde

    Februāris 05, 2021

Tavas pārdomas par rakstu

Atcelt atbildi

Birkas:ātri pagatavojami, bezglutēna, bioblogs, bioloģiski, biotēka, kā pagatavot, nesatur glutēnu, organiski, rapunzel, recepte, rieksti, riekstu batoniņi, saldumi, sēklas, šokolāde, vegāniski, veselīgi, vivani

Bloga autore

Ilva Bekmane

Ilva Bekmane

Šis blogs ir par ceļu uz dabīgāku dzīvesveidu. Kā arī par maniem meklējumiem un pieredzi, lai veidotu patiesāku un veselīgāku sevi - iekšēji un ārēji. Šeit dalos ar idejām kā paust mīlestību. Pret sevi un Zemi.

Ilva Bekmane

Ja vēlies saņemt jaunumus

Pārbaudiet e-pastu vai "surogātpastu" mapi, lai apstiprinātu abonementu iekš Bioblogs.lv

Rakstu tops

  • 7 lietas, kas nepieciešamas, lai sāktu g...
  • Sausā ķermeņa birstēšana – dabīgam detox...
  • Kā garšīgi pagatavot tofu
  • Mana ekzēma un kas man palīdzēja
  • Par ābolu etiķi. 5 ieguvumi un veidi kā...

Kontakti

ilva@cintamani.lv
bioblogs
bioblogs
Vairāk instagram
© 2015-2021 bioblogs.lv | Atbildības atruna